A Korona Étterem Makó belvárosában, a Széchenyi téren található, mely épület a város legszebb eklektikus építménye. Makón országos jelentőségű utak találkoztak, a vendégek kiszolgálására, már a 18. század végén Nagykocsma épült.

Az étterem rendezvények helyszíneként fontos kulturális szereppel bír. Az épületben jelenleg vadonatúj mediterrán dizájnnal rendelkező Korona Étterem és Pub működik, és lehetőséget biztosít találkozók, konferenciák megszervezésére és lebonyolítására. A makói emberek, illetve a turizmus kedvelt éttermévé vált! A város kulturális eseményei, koncertjei, előadásai, gyakran itt zajlanak; a díszterem lehetőséget biztosít esküvők, valamint szalagavatók és bálok megrendezésére.

Színvonalas vendéglátóhely, csodálatos zöld környezetben, mediterrán kerthelyiséggel. Egész évben szeretettel várja vendégeit. Keddtől csütörtökig 11:00 órától 22:00 óráig, pénteken és szombaton 11:00 órától 23:00-ig és vasárnap 11:00 órától 17:00 óráig várjuk a hozzánk érkezőket megújult ital-és étlapunkkal., ahol mindenki megtalálhatja kedvencét. A vendéglátóhely három részből, teraszból, sörözőből és kávézóból áll. Családi és üzleti rendezvények lebonyolítását vállaljuk 2 - 250 főig. Legyen szó üzleti ebédről, esküvőről, névnapról, születésnapról. Vendéglátó egységünk közvetlen környezetében ingyenes parkolási lehetőség biztosítunk.

Minden kedves vendégünket szeretettel várjuk!

Korona Étterem és Pub csapat

Térkép